Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Sektör gestaltsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve selim olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri yüz kapılar zarar görmez.

Her saat erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya veya ayrıksı bir ket bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Müstacel çıkış bapları her mevsim dâhilin mutlaka dünyaarı muhik açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından kucakine değil dâhilinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek zahmetsiz bir şekilde mahzur olmaksızın dünyaarı açılmasını sağlamaktır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; misil sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door yangın kapısı delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve isim hayatını kök yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Üstelik, yangın ekipmanlarının mutabık şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın takkadak hızlı müdahale edilmesine yardımcı evet.

Report this wiki page